Stefan Mehl-Ludvigsen

Stefan Mehl-Ludvigsen

tirsdag, 20 november 2018 21:59

Fælles Fynske 2018 - Vi har en vinder

Det var fantastisk at se så mange, både nye og kendte ansigter, til Fælles Fynske Fotoklubbers årlige mesterskab.

søndag, 21 oktober 2018 17:55

Bente Foged Madsen, dommer

Jeg er passioneret fotograf og elsker at fotografere. Mine billeder er ofte enkle og nærværende, men jeg synes også det er sjovt at lege med fotografiets forskellige muligheder. Med mine billeder ønsker jeg at vise at alle mennesker er fantastiske, har noget smukt i sig og har en historie at fortælle.

Ud over min mangeårige erfaring med fotografering, en uddannelse som fotograf og en ph.d. i visuel kommunikation, har jeg tidligere været i børnehave, undervist og været inden for reklamebranchen. Det er alt sammen noget jeg har stor glæde af når jeg fotograferer.

https://bentefogedmadsen.dk/

bentefogedmadsen320
søndag, 21 oktober 2018 17:55

Kaare Bak, dommer

Jeg er autodidakt fotograf og har gennem hele mit voksne liv fotograferet, men i 2010 begyndte jeg for alvor at udforske de forskellige muligheder, som digital fotografering tilbyder. Jeg har altid ,og vil fortsætte med, at teste forskellige typer af fotografering da dette udfordrer mig og den måde jeg fotograferer på, men jeg kommer altid tilbage til mine to hovedområder: arkitektur og landskabsfotografering.

Mine billeder er præget af en hel del realisme, men med et lille twist i form af lange eksponeringer eller/og en sort / hvid konvertering. Jeg bruger disse "instrumenter" til at fremelske den følelse jeg stod med da jeg tog billedet.
Mine billeder tager sit udspring i en sætning i den berømte amerikanske Magnum fotograf Elliott Erwitt: “Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with way you see them”

Jeg har haft flere selvstændige udstillinger i DK og har vundet priser i flere internationale fotokonkurrencer. I 2015 vandt jeg den nationale pris som bedste danske fotograf i verdens største fotokonkurrence Sony World Photography Awards.

Jeg kan findes flere steder på de sociale medier:
www.kaarebak.dk
www.instagram.com/kaarebak
www.500px.com/kaarebak
www.facebook.com/frameworkphoto

Kaare320
søndag, 21 oktober 2018 17:51

Line Svindt, dommer

Line Svindt er selvstændig autodidakt fotograf med base og studie i Odense. Hun startede med kameraet allerede som helt ung og startede for 5 år siden egen virksomhed.

Hendes kompetencer spænder vidt, men mest med fokus på musikken, portrætter, events og bryllupper. Desuden har hun udgivet en fotobog som viser danske musikere bag scenen.

Det Line lægger mest vægt på i fotografiet er stemning og skæve kompositioner.

https://www.instagram.com/linesvindtphotography/

line Svindt320
torsdag, 23 august 2018 18:22

Aflevering af billeder

Hver autor må maksimalt aflevere 8 billeder fordelt på de 3 kategorier, samt maksimalt 3 serier. Se regleres punkt 4.

Afleveringsfristen er den 1. onsdag i oktober, enten på styregruppens møde dén dag eller til billedsekretæren inden udgangen af september.

Klubber afleverer på styregruppemødet den 3. oktober 2018 - kl. 19.00,

Asser Rigs Vej 2, kælderen
5000 Odense C.

Fotogrupper og personlige medlemmer kan senest 1. oktober sende billeder til:

Sten Giilsgaard
Lille Snødevej 4
5953 Tranekær
2427 3563

eller aflevere personlig til:

Poul Chr. Jensen
Enghavevej 30
5230 Odense M
4040 8235

eller på styregruppemødet den 3. oktober 2018 kl. 19.00

torsdag, 23 august 2018 18:22

Mærkning af billeder

a

torsdag, 23 august 2018 18:19

Aflevering af digitale billedfiler

Sammen med billederne afleveres også en digital kopi til anvendelse på Fælles Fynskes hjemmeside, PR formål og udstillingskatalog i trykt eller digital form. Klubberne er ansvarlige for indsamling og korrekt navngivning af filerne. Personlige medlemmer kan ved henvendelse til styregruppen få hjælp til digitalisering af billeder.
Format: Maks. bredde 1920 px, maks. højde 1080 px, anbefalet farverum (ICC profil) sRGBNavngivning: Billednummer – Autor – Titel på billede.jpg Der må ikke bruges æ,ø og å i filnavnet.

Eksempel på filnavn: F9001 – Jens Hansen – Mit Vaerk.jpg

torsdag, 23 august 2018 18:19

Entryform

Med alle indsendte billeder fra klubber skal følge en omhyggeligt udfyldt liste (entryform) over samtlige autorer og billedernes numre og titler.

Der SKAL udarbejdes en entryform for HVER kategori. Det er vigtigt at billednumre og titler passer overens med mærkningen af de fysiske billeder. Er dette ikke tilfældet vil billedet blive udelukket fra konkurrencen.

Listen afleveres som fil lavet ud fra en skabelon, der kan downloades her - Entry Form 2018.

Personlige medlemmer skal også udfylde en entryform. Billed numre kan først påsættes ved aflevering.

Der henvises til reglernes Punkt 6. for korrekte numre og mærkning.

 

Entryform

onsdag, 08 november 2017 22:53

Sådan gør du

Når man gerne vil deltage i et af Fælles Fynskes arrangementer er der ofte en del formelle ting der skal være i orden. Skal man deltage i Fælles Fynskes udstilling er det en god ide at læse reglerne igennem. Her finder man alle oplysninger og, hvor mange billeder man må deltage med, hvilke kategorier der er og mange andre nyttige ting.

Udover det der står i reglerne har vi lavet et par sider der beskriver de mere praktiske ting man skal foretage sig i forbindelse med detagelse i et af Fælles Fynskes arrangementer. I menuen til venstre er der links til de mest almindelige praktiske ting.

onsdag, 08 november 2017 22:52

Galleri

Galleri
Side 1 ud af 2