tirsdag, 20 november 2018 21:59

Fælles Fynske 2018 - Vi har en vinder

Det var fantastisk at se så mange, både nye og kendte ansigter, til Fælles Fynske Fotoklubbers årlige mesterskab.

Niels Holmgård - Fynsmester 2018

Weekenden den 17-18 november 2018, afholdte vi det årlige fynske mesterskab i fotografi. En tradition, der startede i slutningen af 60’erne, hvor de fynske fotoklubber blev enige om at afholde en fælles konkurrence.

Fælles Fynske er en af de meget få udstillinger, hvor alle indleverede billeder kommer op at hænge. Der var derfor over 350 billeder som de besøgende kunne studere. Inden billederne fandt vej til udstillingslokalet, blev de bedømt af 3 dommere - Line Svindt, Kaare Bak og Bente Foged Madsen - som alle valgte at bruge en søndag på at kigge de mange billeder igennem, bedømme og diskutere dem. De uddelte point og fandt vindere i de forskellige kategorier - Farve, Monochrome, Serier og Temaet “Menneskelige Relationer”. Tak til dommerne for det store arbejde de har lagt i bedømmelsen.

Alle point blev lagt sammen og hermed blev året vinder fundet. Med 6 antagelser, 2 dommer diplomer, bedste humor og guld i monochrome, blev det i år Niels Holmgård der løb med Fynsmester titlen.

Ovenstående billede er “The Businessman” der både fik guld og bedste humor

Se desuden alle billederne her: Galleri 2018.

Tak til alle de fynske fotografer, der valgte at sende deres værker ind til udstillingen. Uden jeres fantastiske billeder - ingen udstilling.

Vi vil også gerne sige tak til alle jer der kiggede forbi og gjorde weekenden til en speciel oplevelse. Vi glæder os til at se jer igen næste år, hvor vi er klar til at gentage succesen.

Læst 1103 gange