Kaare Bak, dommer

Jeg er autodidakt fotograf og har gennem hele mit voksne liv fotograferet, men i 2010 begyndte jeg for alvor at udforske de forskellige muligheder, som digital fotografering tilbyder. Jeg har altid ,og vil fortsætte med, at teste forskellige typer af fotografering da dette udfordrer mig og den måde jeg fotograferer på, men jeg kommer altid tilbage til mine to hovedområder: arkitektur og landskabsfotografering.

Mine billeder er præget af en hel del realisme, men med et lille twist i form af lange eksponeringer eller/og en sort / hvid konvertering. Jeg bruger disse "instrumenter" til at fremelske den følelse jeg stod med da jeg tog billedet.
Mine billeder tager sit udspring i en sætning i den berømte amerikanske Magnum fotograf Elliott Erwitt: “Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with way you see them”

Jeg har haft flere selvstændige udstillinger i DK og har vundet priser i flere internationale fotokonkurrencer. I 2015 vandt jeg den nationale pris som bedste danske fotograf i verdens største fotokonkurrence Sony World Photography Awards.

Jeg kan findes flere steder på de sociale medier:
www.kaarebak.dk
www.instagram.com/kaarebak
www.500px.com/kaarebak
www.facebook.com/frameworkphoto

Kaare320

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.